Weekend Tatara i Wódki

By In KULINARNE
Przed nami kolejne wydarzenie kulinarne pełne wyrazistych smaków!
Od 3 do 5 marca (przez cały weekend) zapraszamy do ToTu na Weekend Tatara & Wódki!
 
Nasz szef Kuchni – Łukasz Kaniecki – przygotował dla Was różne odsłony tatara, a kelnerzy zaserwują różnorodne wódki.
Szykujcie się na weekend pełen kulinarnych wrażeń – poza tatarem w wersji klasycznej, zaproponujemy Wam także mniej oczywiste wersje w tym w wersji rybnej i wege!
 
Dla miłośników mocniejszych alkoholi proponujemy degustacyjną deskę wódek Chopin (3 kieliszki) w cenie 45 zł:
– Chopin Rye
– Chopin Wheat
– Chopin Potato
 
WSTĘP WOLNY
Startujemy 3 marca (piątek) od godz. 17:00
 
*Oprócz Specjału Weekendowego dostępna będzie również standardowa karta.
 
Zachęcamy do składania rezerwacji.
Tel.: 22 460 06 26